Selecteer een pagina

Missie

Annemiek heeft met haar drive om het voor haar zoontje Olivier zo goed mogelijk te doen veel geleerd de afgelopen periode. De kennis die ze wat dit betreft heeft vergaard, wordt onder professionele begeleiding van therapeuten en een schrijver ontsloten in een boek met handvaten, adviezen en inzichten voor mensen die geconfronteerd worden met het verlies van een ouder bij jonge kinderen.

Barcode For Life
De Stichting Barcode For Life heeft als ambitie om elke kankerpatiënt in Nederland een individuele behandeling van zijn of haar kanker op maat te kunnen geven, gebaseerd op de DNA-analyse van de desbetreffende patiënt. Zo stijgt de effectiviteit van de behandelingen en wordt onnodige bijwerking van medicatie zo veel mogelijk voorkomen.

Toon Hermans Huis
Het Toon Hermans Huis Amersfoort is er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Er zijn allerlei mogelijkheden om tot rust te komen, lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen, iets voor jezelf te doen of om professionele psychosociale begeleiding te krijgen.

Partners

Mollie, Van der Valk, Bacardi Nederland, MessageBird, Monte Scroppino, Mercuur’s Catering, FreDesign, BNN, Profin, De Flint Theater en congressen, Skybox, Habitoo, Osinga Brilmode, Fiber Nederland, Horeca slagerij Gert van de Klashorst, Elenbaas Bloemen, Drankengroothandel Scheerder, Dutch Ballooning, Adrenalina Polo Team, Geurtsen Wijnimport, Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, Skyhigh TV, Roel de Jong – Kunstenaar, Mary Treu – Kunstenaar, Mooie Kijkers van Ed Stots, Marijke Vijfhuizen – Kunstenaar, Proef Amersfoort, Life City, Theo Meijer Sport, ART Tandartsen, Helms Milieu Techniek, DepoDog, Drukkerij Printing, Engel Repro, Toon Hermans Huis Amersfoort, Adidas Benelux, AFC Ajax, Barcode for Life, PreScan, Jort Visser Fotografie, AV Brothers, Wijnkoperij De Gouden Ton, Restaurant Diner, Restaurant Het Bergpaviljoen, Restaurant De Pastinaeck, Tjingo, Brederijn 3.0, DaybreakContent, SOVM, Signatuur Makelaars, Veldhuizen Beens Van de Castel notarissen, Modiform, TenICT, Nubo, SteigerbuisOnline, Restaurant De Librije, Hof van Saksen, Hotel Opduin Texel, Hotels van Oranje

Doe mee

Help ons de doelen van Annemiek te blijven steunen!

Zonder uw steun is er geen Annemiek Van Hoogevest Foundation. Zonder uw steun zullen wij simpelweg geen verschil maken. Helpt u mee? En hoe kunt u ons helpen? Donaties, scholenacties, natuurlijke bijdragen, op titel lopen van Stevio for Life, clubacties, media exposure. Alle iniatiatieven zijn meer dan welkom. Aarzel niet en neem contact op!