Selecteer een pagina

Over Annemiek

Annemiek wordt in Amersfoort geboren op 12 oktober 1977 als dochter van Onno en Diny Blanken. Wat waren ze trots! Een dochter geboren als dierenarts, dat werd snel duidelijk. Makkelijk, leergierig, mooi en ambitious. De wereld leek open te gaan.

Na een zorgeloze jeugd op basisschool ASV werd het Gymnasium in tempo doorlopen. Dat tempo miste Annemiek door alle gezeligheid in haar studie diergeneeskunde in Utrecht een beetje. Een kleine vertraging die ze na haar afstuderen vol passie snel inhaalde met al haar ambities. De wereld van diergeneeskunde, die kan beter, die kan anders! Ze stond op het punt een innovatief concept te vertalen naar haar eigen kliniek tot de dag kwam dat haar leven een andere wending nam.

Inmiddels gelukkig getrouwd met Maurits en de trotse moeder van Olivier stond zij middenin het leven van jong en ambitieus. Annemiek heeft gedaan wat ze kon, elke dag weer ging ze een oneerlijke strijd aan, om er te zijn voor haar gezin, voor haar Olivier.

Over Mijn Lijk

Wil je Annemiek beter leren kennen? Dat kunnen wij hier niet voor je verwoorden. Annemiek heeft om voor haar Olivier een beeld van zichzelf te schetsen en te laten zien wat hij voor haar betekent, besloten mee te doen aan het BNN programma Over Mijn Lijk. Eind 2014 te zien op Nederland 1. 
kijk zelf maar.

CPCT

Klik hier voor een film over het Center voor Personalised Cancer Treatment (CPCT) waar Annemiek aan mee heeft gewerkt. Barcode for Life, het doel dat wij vanuit de Annemiek Foundation ondersteunen zamelt geld in voor het CPCT.

Doneer aan de foundation

Help ons de doelen van Annemiek te blijven steunen! SMS Annemiek naar 1008 en doneer €2,00

Een bijdrage overmaken kan ook, op het volgende IBAN rekeningnummer: NL53RABO0336172680 ten name van Stichting Annemiek van Hoogevest Foundation.

ADRES

Stadsring 65g
3811HN, Amersfoort

Contact

033 253 0903
maurits@buildingthenew.nl

LINKS

Toon Hermanhuis

Barcode For Life